Novice

Prioritetno cepljenje zaposlenih v turizmu

17/05/2021 v Hotelirstvo, Korona virus, NIJZ, Novice, Novičnik TGZS, Ukrepi, Združenje hotelirjev Slovenije

Zaradi želje po čim večji varnosti bivanja gostov in zaposlenih ter večji konkurenčnosti slovenskega turizma, smo na Zbornici na pristojne že dalj časa naslavljali predlog po prioritetnem cepljenju zaposlenih (predlog je podprl tudi Državni svet RS). Pristojno ministrstvo se je odzvalo in v dogovoru z Ministrstvom za zdravje zagotovilo možnost prioritetnega cepljenja zaposlenih.
Priloženo vam pošiljamo dopis s ključnimi informacijami glede cepljenja zaposlenih (v kolikor se bo na cepljenje prijavilo najmanj 50 oseb iz istega podjetja, je možnost organizacije cepljenja v podjetju samem) ter kontaktne podatke cepilnih centrov, s katerimi se o terminu in izvedbi cepljenja dogovarjate neposredno.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com