Slovenska turistična organizacija – STO

v Dogodek, Evropska gastronomska regija 2021, Hotelirstvo, Konference, Motivacijski dogodek, Novice, Novičnik TGZS, Seminarji, Slovenija, Slovenska turistična organizacija - STO, Ukrepi, WEBINAR, Združenje hotelirjev Slovenije

Izvedena IX. konferenca Združenja hotelirjev Slovenije v hotelu InterContinental Ljubljana

Zaključila se je 9. konferenca Združenja hotelirjev Slovenije, eden najpomembnejših dogodkov slovenskega turizma V hotelu InterContinental Ljubljana je potekala že deveta konferenca Združenja hotelirjev Slovenije (ZHS), ki je ob ponovnem zagonu turizma vzbudila veliko zanimanje strokovne javnosti. Blizu 100 udeležencev iz vseh slovenskih regij je z zanimanjem prisluhnilo razpravljavcem; predstavnica londonskega STR Romina Aleksieva je […]

v Dogodek, Evropska gastronomska regija 2021, Hotelirstvo, Konference, Motivacijski dogodek, Novice, Novičnik TGZS, PRIMIS, Sekcija hotelsko gospodinjstvo, Seminarji, Slovenija, Slovenska turistična organizacija - STO, Ukrepi, Združenje hotelirjev Slovenije

e-novice TGZS, junij 2021

Na povezavi objavljamo junijske e-novice, v katerih si lahko preberete o izvedenih in bodočih dogodkih Zbornice ter ostalih zanimivih temah. Vabimo vas tudi, da nam na naslov rebeka.mezan@tgzs.si posredujete izvirne poletne fotografije vaše destinacije. Najzanimivejše bomo objavili na TGZS Instagram profilu.

v Dogodek, Evropska gastronomska regija 2021, Hotelirstvo, Motivacijski dogodek, Novice, Novičnik TGZS, Slovenija, Slovenska turistična organizacija - STO, Tekmovanja

NAJ KOKTAJL SLOVENIJE 2021 PO IZBORU TGZS JE SKRIVNOSTNA ČEŠNJA

Turistično gostinska zbornica Slovenije je v Portorožu prvič organizirala izbor Naj koktajla Slovenije 2021. Pod strokovnim okriljem Društva barmanov Slovenije se je 25 tekmovalcev med seboj pomerilo v pripravi koktajlov z izključno slovenskimi sestavinami. V vročem popoldnevu, na plaži Meduza, LifeClass Hotels & SPA, se je najbolje odrezal Rok Dobnikar, Gostilna Dobnikar, s Katarine nad […]

v Delavnica, Dogodek, Hotelirstvo, Korona virus, Motivacijski dogodek, Novice, PRIMIS, Projekti, Seminarji, Slovenija, Slovenska turistična organizacija - STO, Ukrepi, WEBINAR

Stanje turizma v Italiji

V okviru projekta PRIMIS, Interreg Italia-Slovenija, organiziramo krajši webinar na temo Stanje turizma v Italiji. Dogodek se bo odvijal v ponedeljek, 7. junija 2021 ob 11. uri, vodil pa ga bo vodja predstavništva Slovenske turistične organizacije v Italiji, g. Aljoša Ota. Predstavil bo: aktualno stanje na turističnem trgu v Italiji, ukrepi vlade (prehajanje mej in […]

v Dogodek, Hotelirstvo, Konference, Korona virus, Motivacijski dogodek, Novice, Projekti, Slovenija, Slovenska turistična organizacija - STO

Srečanje članov Strokovnega sveta STO in predstavnikov panožnih združenj

Na novinarski konferenci, z dne 27. maja 2021, pred glavno turistično sezono je STO predstavila promocijske aktivnosti za zagon turizma ob sproščanju ukrepov in ponovnem zagonu turistične panoge. Z motivacijsko kampanjo Zdaj je čas. Moja Slovenija. STO v sodelovanju s partnerji slovenskega turizma navdušuje prebivalce Slovenije za oddih v Sloveniji, številne promocijske aktivnosti izvaja tudi […]

v Delovni sestanek, Dogodek, Hotelirstvo, Konference, Motivacijski dogodek, Novice, Novičnik TGZS, Pozivi in razpisi, PRIMIS, Projekti, Sekcija hotelsko gospodinjstvo, Seminarji, Slovenija, Slovenska turistična organizacija - STO, Turistične agencije, Turistični vodniki in spremljevalci, Ukrepi, Združenje hotelirjev Slovenije

e-novice TGZS, maj 2021

V majski izdaji si lahko preberete o: aktivnostih TGZS, prihajajočem seminarju Sekcije hotelskih gospodinj in najavi IX. konference Združenja hotelirjev Slovenije, poletnem dogodku Naj koktajl 2021 po izboru TGZS, potovalnih programih Mladih kulturnih ambasadorjev, v sklopu projekta Primis, tečajih in izpitih za turistične vodnike, ki jih Zbornica redno izvaja, dogajanju in aktivnostih naših članov, Zelenem […]

v Dogodek, Evropska gastronomska regija 2021, Motivacijski dogodek, Novice, Novičnik TGZS, PRIMIS, Projekti, Slovenija, Slovenska turistična organizacija - STO, Tekmovanja

Naj koktajl Slovenije 2021

V času prekinitve obratovanja turizma smo na Turistično gostinski zbornici Slovenije želeli kljub vsemu nadaljevati s pozitivnim dogajanjem v panogi. Po zelo odmevnih dogodkih Naj krof Slovenije 2021, Pustimo otroku lastno izbiro in Ali znam kuhati brez mesa, ki so potekali virtualno, se veselimo izvedbe naslednjega velikega dogodka; glede na izboljševanje epidemiološkega stanja verjamemo, da […]

v Delavnica, Dogodek, Evropska gastronomska regija 2021, Konference, Motivacijski dogodek, Novice, Novičnik TGZS, Seminarji, Slovenska turistična organizacija - STO

Izveden dogodek Ali zna kuhati brez mesa

Na Turistično gostinski zbornici Slovenije podpiramo bogato slovensko kulinarično izročilo. Po odmevnem dogodku ‘Naj krof Slovenije’ smo tokrat pod drobnogled vzeli postne jedi. Že Hipokrat, ‘oče vseh zdravnikov’, je v 4. stoletju pred našim štetjem zapisal: ‘Lakota je mati zdravja, presitost pa izvor številnih bolezni.’ Po stari katoliški tradiciji je čas od pepelnične srede do […]

v Dogodek, Evropska gastronomska regija 2021, Hotelirstvo, Konference, Motivacijski dogodek, Novice, Novičnik TGZS, Pozivi in razpisi, Sekcija F&B managerjev, Sekcija hotelsko gospodinjstvo, Seminarji, Slovenija, Slovenska turistična organizacija - STO, Ukrepi, Združenje kampov

Marec 2021, e-novice TGZS

V tokratni izdaji mesečnih e-novic TGZS si lahko preberete o aktualnih predlogih pomoči turističnemu gospodarstvu, prihajajočih dogodkih in možni pridobitvi znaka GREEN&SAFE. Prenesite marčevske e-novice tukaj.

v Dogodek, Evropska gastronomska regija 2021, Motivacijski dogodek, Novice, Novičnik TGZS, Pozivi in razpisi, Slovenija, Slovenska turistična organizacija - STO

Ali znam kuhati brez mesa?

Oče vseh zdravnikov, Hipokrat (460-375 pr. n. š.), je zapisal: »Lakota je mati zdravja, presitost pa izvor številnih bolezni.« Smo v 40-dnevnem postnem času. V zakladnici receptov naših prednikov so jedi, ki so jih včasih pripravljali iz lokalno pridelanih živil.   Na Turistično gostinski zbornici Sloveniji smo pripravili razpis na temo Ali znam kuhati brez mesa. POVPRAŠAJ, […]

  • 1
  • 2
Switch The Language

    Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

    ADDRESS

    63739 street lorem ipsum City, Country

    PHONE

    +12 (0) 345 678 9

    EMAIL

    info@company.com